Mindy

Mindy Stukken

Developer

mindy@sanmax.be

Mindy behaalde haar Bachelor Toegepaste Informatica in 2007. Ze kon onmiddellijk bij Sanmax terecht. Als enige vrouwelijke developer, weet ze er haar mannetje wel te staan. Mindy haar kracht? Ze zet designs om naar mooie, gebruiksvriendelijke responsive websites.

Na de werkuren heeft Mindy haar handen vol met de opvoeding van haar 3 kinderen. Ze houdt van een serieus streepje rockmuziek, en probeert samen met haar wederhelft op tijd en stond een concert mee te pikken.

 

Specialisaties

Front-end development

De front-end developers van Sanmax weten perfect hoe ze jouw ideeën tot leven moeten brengen. Zij schrijven zonder problemen de code (CSS, HTML5, Javascript, …) die nodig is om je nieuwe webdesign om te zetten in een werkende website. Je webpagina’s zien er goed uit in alle mogelijke webbrowsers op je computer, smartphone en tablet. Dat zorgt voor de aangename en user-friendly gebruikservaring waar je bezoekers dol op zijn.

Back-end development

Wat jij met je website wil doen, is helemaal anders dan wat een ander wil doen. Daarom geloven we niet in ‘one size fits all’-oplossingen. Een systeem dat exact doet wat je nodig hebt, bespaart je heel wat tijd en frustratie. Daarom zorgt Sanmax voor een content management systeem (CMS) dat perfect aansluit op jouw wensen. Ons CMS is geschreven in PHP en doet (meestal) beroep op een MySQL-database. Klinkt dat te technisch? Geen nood. Het CMS werkt eenvoudig en intuïtief. Via dat admin-gedeelte voer je zelf de nodige aanpassingen uit in je website: nieuwsberichten toevoegen, afbeeldingen wijzigen, teksten vervangen of een nieuwe pagina aanmaken. Alles gaat zoals jij het wil.

SEO

Een hoge positie in de zoekresultaten komt er niet zomaar. Je website heeft nood aan zoekmachine optimalisatie of Search Engine Optimization (SEO). Want Google houdt van websites die logisch zijn ingedeeld, beschrijvende url’s hebben, technisch geoptimaliseerd zijn en unieke content aanbieden. Sanmax zorgt dat de structuur van je website goed zit en dat ook de inhoud de interesse vasthoudt. Zo heeft jouw online stek de juiste bagage tijdens de steile klim naar de top van de Google Ranking.

Gwen

Gwen Claes

The boss

Dominique

Dominique Schoonbrood

Developer

Jasper

Jasper Vangansewinkel

Developer

Jonas

Jonas Nullens

Designer