Draag zorg voor uw patiŽnten, ook online!

Een professionele website voor uw praktijk, een goed idee? Zeker en vast! 

Vaak wordt het belang van een professionele website, en de grote voordelen die het met zich meebrengt, onderschat. Hoewel patiënten van u en uw mensen verwachten dat uw praktijk hen ieder moment van de dag ten dienste staat. 

Een professionele website neemt een deel van uw werk uit handen, maar het bespaart u vooral veel zorgen en maakt het u en uw patiënten gemakkelijker. 

Waarom zouden patiënten mijn professionele website raadplegen? 

Een professionele website als arts heeft oneindig veel voordelen. Welke? Hieronder somden wij ze voor jou op.

  1. Het allerbelangrijkste voordeel van een professionele website is dat patiënten alle belangrijke informatie online kunnen terugvinden. Geen reden meer om onnodig gestoord te worden tijdens uw consultaties. 
  2. Daarnaast kan men hier ook informatie vinden over de wachtdienst en belangrijke noodnummers. Zo is alles onmiddellijk binnen handbereik op het moment dat het nodig is.  
  3. Ook dokters hebben nood aan vakantie. Vermeld de vakantieregeling op uw professionele website. 
  4. Werkt u of wil u gaan werken met een online afsprakensysteem? Wij plaatsen een koppeling op uw website, waardoor patiënten in enkele seconden een afspraak kunnen maken. 
  5. Nieuwe patiënten die op consultatie willen komen, kunnen hun route naar uw praktijk plannen via de website. 

Patiënten zo goed mogelijk kunnen behandelen en zo veel mogelijk aan hun wensen en noden voldoen. Dat is het doel van iedere arts. Goede afspraken over beschikbaarheid en bereikbaarheid zijn daarbij heel belangrijk. Een responsive website moet helpen met het informeren van bestaande en nieuwe patiënten.

Zij gingen u voor!

Neem een kijkje bij de collega's die u voor gingen:

Klinkt dit als een fantastisch idee? Sanmax Projects is uw partner om dit te verwezelijken. Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan per mail