Maak kennis met dé marketingtool van de toekomst!

Van je slapende leads tevreden klanten maken, het neemt heel wat tijd en werk in beslag van je sales- en marketingteam. Sinds kort is dit met Sharpspring verleden tijd. Sanmax Projects deed research en in vergelijking met andere Marketing Automation tools sprong Sharpspring er, vooral prijs-kwaliteitsgewijs, met kop en schouders bovenuit. We sommen graag voor jou de belangrijkste voordelen op.

IdentiteitOntrafel de identiteit van je anonieme online bezoeker

Wie zijn mijn leads en hoe kom ik met hen in contact? Dat is de vraag waar iedere ondernemer wakker van ligt. Met Sharpspring zie je in één muisklik welke bezoeker je warm moet maken voor je product of dienst. Op basis van tracking wordt van jouw website bezoekers een uitgebreid profiel opgebouwd, waar je op elk moment de interactie met jouw leads kan volgen. Bouw met deze innovatieve tool een volledig geautomatiseerde dialoog uit, met content op maat, en je bent vertrokken richting een langetermijnrelatie met jouw prospects en klanten.

Tijd Bespaar een hoop tijd en speel kort op debal

Dankzij de vele geïntegreerde tools op het platform van Sharpspring, heb je alles binnen handbereik. Creëer automatisch mail flows en verstuur zo content op basis van het gedrag van jouw lead. Je kan jouw succes direct waarnemen door in real time de tool ‘statistieken en rapporten’ te bekijken. Bovendien is het de meest handige CRM en Sales tool van dit moment, waardoor je kort op de bal kan spelen en tijd kan winnen.

scoren Elke actie is punten scoren!

Aan iedere actie, zoals het bezoeken van een bepaalde pagina of het invullen van een formulier, kan je een score toekennen. Zo krijgt iedere prospect een bepaalde lead score, die steeds verandert wanneer hij een bepaalde vervolgactie onderneemt. Zo zie je in één oogopslag welke leads waardevol zijn.

Fan Wij zijn alvast fan

Waarom? Omdat je met Sharpspring de juiste boodschap op het juiste moment stuurt, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Op die manier blijf je in contact met je leads en hou je hen wakker. Interesse of klaar voor meer te leren? Contacteer ons via hallo@sanmax.be voor een demo.