over ons

Over ons

Sanmax vertaalt jouw doelstellingen naar voordelen voor je doelgroep en zorgt voor een mooie presentatie. Online of in druk.

over sanmax projects

Sanmax is méér dan een online webbureau.

We zijn een online en offline partner die met je meedenkt en naar de meest geschikte manier zoekt om jouw merk, product of dienst online in the picture te zetten. Wij boetseren mee aan de identiteit en de uitstraling van je bedrijf door middel van webdesign en webdevelopment, corporate identity, e-mailmarketing, online agendabeheer, training en nog veel meer.

Wij gaan met jou een samenwerking aan waarbij onderling overleg, goede afspraken en regelmatige feedback centraal staan. Het resultaat? Een oplossing op maat, die zonder problemen kan uitgebreid worden in de toekomst. Alles kan ... Probeer ons maar het tegendeel te bewijzen.

Een sterk en veelzijdig team

Ons team bestaat uit medewerkers die allemaal hun eigen specifieke kwaliteiten en sterktes hebben. Voor ieder project bekijken we welke kwaliteiten nodig zijn om telkens het beste resultaat te bekomen !

Sanmax is een professioneel bedrijf met een veelzijdige en open aanpak. Binnen één firma kan je een hele communicatie-mix realiseren. Efficiënt, professioneel en op maat.  

Gwen

Gwen Claes

The boss

Dominique

Dominique Schoonbrood

Developer

Jasper

Jasper Vangansewinkel

Developer

Jonas

Jonas Nullens

Designer