Dominique

Dominique Schoonbrood

Developer

dominique@sanmax.be

Na zijn professionele bachelor Elektronica-ICT in de KHLim besloot Dominique om zich nog verder bij te scholen. Hij volgde een opleiding als webdesigner/ontwikkelaar aan het CVO in Heusden-Zolder om het hele webgebeuren intensiever onder de loep te nemen. En daar heeft hij zeker geen spijt van. Na deze opleiding startte hij bij Sanmax als front/back-end developer. 

Na het werk en in het weekend blaast hij graag wat stoom af met computerspelletjes of pikt hij een filmpje mee. Verder is hij een grote fan van KRC Genk.

Specialisaties

Back-end development

Wat jij met je website wil doen, is helemaal anders dan wat een ander wil doen. Daarom geloven we niet in ‘one size fits all’-oplossingen. Een systeem dat exact doet wat je nodig hebt, bespaart je heel wat tijd en frustratie. Daarom zorgt Sanmax voor een content management systeem (CMS) dat perfect aansluit op jouw wensen. Ons CMS is geschreven in PHP en doet (meestal) beroep op een MySQL-database. Klinkt dat te technisch? Geen nood. Het CMS werkt eenvoudig en intuïtief. Via dat admin-gedeelte voer je zelf de nodige aanpassingen uit in je website: nieuwsberichten toevoegen, afbeeldingen wijzigen, teksten vervangen of een nieuwe pagina aanmaken. Alles gaat zoals jij het wil.

Gwen

Gwen Claes

The boss

Jasper

Jasper Vangansewinkel

Developer

Jonas

Jonas Nullens

Designer