Responsive webdesign & webdevelopment

Een mooie, professionele website is onmisbaar. Met een responsive website creëer je een breed draagvlak voor je boodschap en/of bedrijfsverhaal. De verspreiding van online informatie is bovendien cumulatief. Alle info over je activiteiten en je contactgegevens is voor iedereen toegankelijk via de computer, maar eveneens op smartphone en tablet. Met moderne technieken zorgen we ervoor dat je bezoekers die gegevens ook eenvoudig, maar razendsnel kunnen delen met anderen.

Stappenplan voor responsive websites

Dat we jouw website professioneel aanpakken, is vanzelfsprekend. We doen dat in verschillende fases. Na de kick-off meeting analyseren we je doelstellingen en -publiek. We starten aan jouw webproject met een concreet bouwplan voor je website: de wireframes. Zodra we weten hoe we jouw bedrijfsverhaal gaan opbouwen, ontwerpt Sanmax projects een mooi, fris en uniek ontwerp. Tijdens verschillende feedbackrondes zetten we samen de puntjes op de i. De developers zetten het gekozen design technisch om tot een werkende preview-site. Deze versie van je website onderwerpen we - samen met jou - aan een grondige testperiode. Je krijgt een opleiding van het content management system (CMS) en leert hoe je de website vult met teksten en beelden. Alles klaar? Na jouw startschot lanceren we je website.

BEKIJK WEBSITE PROJECTEN

Print design

Je online aanwezigheid is belangrijk, maar het blijft een vluchtig communicatiemiddel. De kracht van professioneel drukwerk ligt net in haar tastbaarheid. Je huisstijl en logo zorgen voor herkenning, je boodschap versterkt de identiteit van je bedrijf en je drukwerk brengt je bedrijfsverhaal tot bij je doelgroep. Door een sterke uitvoering van je print en DTP-werk maak je een geslaagde indruk bij klanten en prospecten.

Een waardevolle huisstijl

Onze grafische vormgevers denken met veel zorg na over een unieke huisstijl die je bedrijfscommunicatie naar een hoger niveau tilt. Sanmax ontwerpt voor jou een duidelijke identiteit, stevig geworteld in de waarden van je onderneming. Door die corporate identity consequent toe te passen in je communicatie-mix wakker je het vertrouwen aan bij je klanten.

BEKIJK PRINT PROJECTEN

Hybride apps

Apps maken ons leven een stuk eenvoudiger. Ze verbeteren de workflow, verhogen je klantbereik, stroomlijnen je administratie, ... Wat je ook nodig hebt, there's an app for that. Maar wellicht zijn die apps niet op maat van jouw organisatie. Heb jij een app-idee dat aan jouw onderneming een extra dimensie geeft? Sanmax projects ontwikkelt de perfecte app voor jou.

Apps als meerwaarde voor je bedrijf

Een vormgever zorgt voor de architectuur en het design, en onze app developer bouwt je applicatie. Native iOS, Android voor tablets en/of smartphones... Jij noemt het, wij maken het! Je kan rekenen op een full-service aanpak aangepast aan jouw wensen. Je kan rekenen op ons advies tot na de lancering van de app. We maken jou graag helemaal 'appy.

BEKIJK APP PROJECTEN
Mya online agenda - afsprakenbeheer

Mya online agenda - afsprakenbeheer voor de medische sector

Je werkt zonder afspraken of gebruikt nog geen online agenda? Dan ben je de dan weer overvolle dan weer halflege wachtkamer en het telefoongerinkel vast wel beu. Optimaliseer je werkplanning nu met de online agenda van Mya. Bepaal zelf wanneer patiënten een bepaald type afspraak kunnen boeken. Start je de werkdag bij voorkeur later of wil je op bepaalde dagen vroeger stoppen, voeg dan prioruren toe aan je agenda. Op die manier bepaal je welke vrije momenten eerst moeten ingeboekt worden door de patiënt. Pas als deze allemaal volzet zijn, wordt een volgende reeks getoond, etc.

Komt er tijdens de werkdag iets onverwachts tussen zoals een urgentie, verander dan in enkele klikken de beschikbare afspraakmomenten of blokkeer ze indien nodig. Wil je naar het einde van de werkdag nog enkele bijkomende patiënten verder helpen, voeg dan in enkele muisklikken een paar boekbare afspraakmomenten toe.

Kortom de Mya online agenda is uiterst intuïtief en flexibel en laat je toe je eigen agenda zo optimaal mogelijk in te stellen. Wil je graag een online demo waarin alle functionaliteiten van de agenda getoond worden, contacteer ons op 089 44 14 14 of via hallo@mya-agenda.be

Mya online agenda, we helpen je graag verder.

Bezoek Mya Online agenda

Reservi - afsprakenbeheer voor de professional

Op zoek naar professioneeel afsprakenbeheer voor je woonzorgcentra, schoonheidssalon, verzekeringsmaatschappij of winkel? Met de Reservi online agenda kan je heel flexibel je klanten zelf afspraken online laten boeken.

Reservi als bookingsmanager van jouw bedrijf

Test zelf en ontdek wat Reservi voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen. Als afsprakenspecialist adviseren wij je graag hoe je nog beter je online afspraken kan beheren en sturen met Reservi.

MEER INFO
afsprakenbeheer

Online agenda - afsprakenbeheer

Je werkt op afspraak, maar je gebruikt nog geen online agenda? Dan ben je het telefoongerinkel vast wel beu. Je werkt efficiënter met de online agenda van Sanmax. Geef jezelf wat ademruimte, vind balans en maak tijd om je aandacht functioneel te verdelen tijdens je werkdag. De online agenda is een flexibel systeem waarmee je jouw dagindeling zelf bepaalt.

Synchronisatie via gratis apps

De software werkt intuïtief en flexibel. Naast afspraken kan je ook taken en reminders instellen of communiceren met je patiënten via e-mail en SMS. Je kan met meerdere gebruikers samenwerken, de agenda zelf beheren of patiënten toegang geven om een afspraak te boeken via unieke inloggegevens. Bij Afsprakenbeheer.be hoort ook een gratis app die real-time synchroniseert met jouw online agenda. Zo heb je steeds jouw actuele planning bij de hand.

Bezoek Afsprakenbeheer.be
Izzy

Izzy – praktijkwebsite voor medische professionals

Kies voor een totaaloplossing waarbij je volledig ontzorgd wordt. Je Izzy-praktijkwebsite is performant en gebruiksvriendelijk, zowel voor je patiënten als voor jezelf. Dankzij het toegankelijk CMS pas je je website snel en eenvoudig aan. Bovendien is je website geoptimaliseerd voor mobiel gebruik en de populaire browsers. Daardoor is je praktijkwebsite is makkelijk vindbaar in Google.

Zorgeloos je praktijk online

Izzy ontzorgt je volledig. Je betaalt een jaarlijkse vergoeding en Izzy zorgt voor:

  • Hosting
  • Licentie
  • SSL certificaat
  • Onderhoud website
  • Support
ONTDEK JE PRAKTIJKWEBSITE