Responsive webdesign & webdevelopment

Een mooie, professionele website is onmisbaar. Met een responsive website creëer je een breed draagvlak voor je boodschap en/of bedrijfsverhaal. De verspreiding van online informatie is bovendien cumulatief. Alle info over je activiteiten en je contactgegevens is voor iedereen toegankelijk via de computer, maar eveneens op smartphone en tablet. Met moderne technieken zorgen we ervoor dat je bezoekers die gegevens ook eenvoudig, maar razendsnel kunnen delen met anderen.

Stappenplan voor responsive websites

Dat we jouw website professioneel aanpakken, is vanzelfsprekend. We doen dat in verschillende fases. Na de kick-off meeting analyseren we je doelstellingen en -publiek. We starten aan jouw webproject met een concreet bouwplan voor je website: de wireframes. Zodra we weten hoe we jouw bedrijfsverhaal gaan opbouwen, ontwerpt Sanmax projects een mooi, fris en uniek ontwerp. Tijdens verschillende feedbackrondes zetten we samen de puntjes op de i. De developers zetten het gekozen design technisch om tot een werkende preview-site. Deze versie van je website onderwerpen we - samen met jou - aan een grondige testperiode. Je krijgt een opleiding van het content management system (CMS) en leert hoe je de website vult met teksten en beelden. Alles klaar? Na jouw startschot lanceren we je website.

BEKIJK WEBSITE PROJECTEN

Print design

Je online aanwezigheid is belangrijk, maar het blijft een vluchtig communicatiemiddel. De kracht van professioneel drukwerk ligt net in haar tastbaarheid. Je huisstijl en logo zorgen voor herkenning, je boodschap versterkt de identiteit van je bedrijf en je drukwerk brengt je bedrijfsverhaal tot bij je doelgroep. Door een sterke uitvoering van je print en DTP-werk maak je een geslaagde indruk bij klanten en prospecten.

Een waardevolle huisstijl

Onze grafische vormgevers denken met veel zorg na over een unieke huisstijl die je bedrijfscommunicatie naar een hoger niveau tilt. Sanmax ontwerpt voor jou een duidelijke identiteit, stevig geworteld in de waarden van je onderneming. Door die corporate identity consequent toe te passen in je communicatie-mix wakker je het vertrouwen aan bij je klanten.

BEKIJK PRINT PROJECTEN

Native iOS, Android of Windows apps

Apps maken ons leven een stuk eenvoudiger. Ze verbeteren de workflow, verhogen je klantbereik, stroomlijnen je administratie, ... Wat je ook nodig hebt, there's an app for that. Maar wellicht zijn die apps niet op maat van jouw organisatie. Heb jij een app-idee dat aan jouw onderneming een extra dimensie geeft? Sanmax projects ontwikkelt de perfecte app voor jou.

Apps als meerwaarde voor je bedrijf

Een vormgever zorgt voor de architectuur en het design, en onze app developer bouwt je applicatie. Native iOS, Android of Windows, voor tablets en/of smartphones... Jij noemt het, wij maken het! Je kan rekenen op een full-service aanpak aangepast aan jouw wensen. Je kan rekenen op ons advies tot na de lancering van de app. We maken jou graag helemaal 'appy.

BEKIJK APP PROJECTEN
afsprakenbeheer

Online agenda - afsprakenbeheer

Je werkt op afspraak, maar je gebruikt nog geen online agenda? Dan ben je het telefoongerinkel vast wel beu. Je werkt efficiënter met de online agenda van Sanmax. Geef jezelf wat ademruimte, vind balans en maak tijd om je aandacht functioneel te verdelen tijdens je werkdag. De online agenda is een flexibel systeem waarmee je jouw dagindeling zelf bepaalt.

Synchronisatie via gratis apps

De software werkt intuïtief en flexibel. Naast afspraken kan je ook taken en reminders instellen of communiceren met je patiënten via e-mail en SMS. Je kan met meerdere gebruikers samenwerken, de agenda zelf beheren of patiënten toegang geven om een afspraak te boeken via unieke inloggegevens. Bij Afsprakenbeheer.be hoort ook een gratis app die real-time synchroniseert met jouw online agenda. Zo heb je steeds jouw actuele planning bij de hand.

Bezoek AFSPRAKENBEHEER.BE