Jasper

Jasper Vangansewinkel

Developer

jasper@sanmax.be

Op jonge leeftijd interesseerde het web Jasper al en begon hij als hobby eigen websites in elkaar te steken. Deze interesse gaf hem later de aanzet om via enkele jaren Devine (HOWEST) en een opleiding PHP developer (VDAB) een job als webdeveloper te beginnen. Vandaag is Jasper gespecialiseerd in front-end development en zorgt hij ervoor dat je responsive website perfect werkt in alle moderne browsers.

Buiten de werkuren heeft Jasper een passie voor ontwerp, luistert hij naar muziek en volgt hij zijn favoriete voetbalclubs op de voet.

Specialisaties

Front-end development

De front-end developers van Sanmax weten perfect hoe ze jouw ideeën tot leven moeten brengen. Zij schrijven zonder problemen de code (CSS, HTML5, Javascript, …) die nodig is om je nieuwe webdesign om te zetten in een werkende website. Je webpagina’s zien er goed uit in alle mogelijke webbrowsers op je computer, smartphone en tablet. Dat zorgt voor de aangename en user-friendly gebruikservaring waar je bezoekers dol op zijn.

Back-end development

Wat jij met je website wil doen, is helemaal anders dan wat een ander wil doen. Daarom geloven we niet in ‘one size fits all’-oplossingen. Een systeem dat exact doet wat je nodig hebt, bespaart je heel wat tijd en frustratie. Daarom zorgt Sanmax voor een content management systeem (CMS) dat perfect aansluit op jouw wensen. Ons CMS is geschreven in PHP en doet (meestal) beroep op een MySQL-database. Klinkt dat te technisch? Geen nood. Het CMS werkt eenvoudig en intuïtief. Via dat admin-gedeelte voer je zelf de nodige aanpassingen uit in je website: nieuwsberichten toevoegen, afbeeldingen wijzigen, teksten vervangen of een nieuwe pagina aanmaken. Alles gaat zoals jij het wil.

Gwen

Gwen Claes

The boss

Dominique

Dominique Schoonbrood

Developer

Jonas

Jonas Nullens

Designer