Jonas

Jonas Nullens

Designer

jonas@sanmax.be

Jonas is een jonge en gepassioneerde designer met een breed interessegebied. Hij studeerde af als Master in de Beeldende kunsten (Grafisch Ontwerp) aan de MAD-fac Genk in 2013. Al niksend thuis zitten is niet weggelegd voor deze creatieveling. Het geluk lachtte hem toe nadat hij bij Sanmax projects met de deur in huis viel, in de hoop op een vrij plekje voor zijn talenten.

Twee gesprekken, een bureau en iMac verder beoefent hij nu met veel motivatie zijn begeerde job uit. Verder schuimt hij graag, samen met vrienden, Amerikaanse- en oldtimermeetings af om er te staan pronken met zijn eigen wagen.

Specialisaties

Wireframing en webdesign

We kunnen het niet genoeg benadrukken: een mooie, professionele website is onmisbaar. We starten aan jouw webproject met een bouwplan voor je website: de wireframes. Want bezoekers moeten in een oogopslag weten wat je doet, snel de informatie vinden die ze nodig hebben en gemakkelijk doorheen je site kunnen navigeren. Zodra we weten hoe we jouw bedrijfsverhaal gaan opbouwen, ontwerpt Sanmax één mooi, fris en uniek ontwerp. Tijdens feedbackrondes zetten we samen de puntjes op de i.

Print en DTP

Maak een geslaagde eerste indruk met een sterke huisstijl. Een logo en aangepaste corporate identity geeft je een duidelijke visuele leidraad om al je communicatie aan op te hangen. Het zorgt voor herkenning, versterkt de identiteit van je merk en draagt je boodschap uit op een professionele manier. En belangrijker, het onderscheidt je van je concurrenten. Sanmax zoekt naar de juiste invalshoek voor jouw merkverhaal.

Gwen

Gwen Claes

The boss

Dominique

Dominique Schoonbrood

Developer

Jasper

Jasper Vangansewinkel

Developer