Gwen

Gwen Claes

The boss

gwen@sanmax.be

Toen Gwen in april 2010 bij sanmax begon als developer had hij nooit kunnen dromen de kans te krijgen om een deel van het bedrijf over te nemen. Sinds april 2015 is Gwen zaakvoerder van sanmax projects, samen met het team tracht hij ieder project tot een goed einde te brengen zodat iedereen fier kan zijn op het resultaat.

Omdat Gwen zijn hobby eigenlijk werken is blijft er niet veel vrije tijd over, al tracht hij wel wat meer tijd vrij te maken om door te brengen met vrienden en familie.

Specialisaties

Front-end development

De front-end developers van Sanmax weten perfect hoe ze jouw ideeën tot leven moeten brengen. Zij schrijven zonder problemen de code (CSS, HTML5, Javascript, …) die nodig is om je nieuwe webdesign om te zetten in een werkende website. Je webpagina’s zien er goed uit in alle mogelijke webbrowsers op je computer, smartphone en tablet. Dat zorgt voor de aangename en user-friendly gebruikservaring waar je bezoekers dol op zijn.

Back-end development

Wat jij met je website wil doen, is helemaal anders dan wat een ander wil doen. Daarom geloven we niet in ‘one size fits all’-oplossingen. Een systeem dat exact doet wat je nodig hebt, bespaart je heel wat tijd en frustratie. Daarom zorgt Sanmax voor een content management systeem (CMS) dat perfect aansluit op jouw wensen. Ons CMS is geschreven in PHP en doet (meestal) beroep op een MySQL-database. Klinkt dat te technisch? Geen nood. Het CMS werkt eenvoudig en intuïtief. Via dat admin-gedeelte voer je zelf de nodige aanpassingen uit in je website: nieuwsberichten toevoegen, afbeeldingen wijzigen, teksten vervangen of een nieuwe pagina aanmaken. Alles gaat zoals jij het wil.

SEO

Een hoge positie in de zoekresultaten komt er niet zomaar. Je website heeft nood aan zoekmachine optimalisatie of Search Engine Optimization (SEO). Want Google houdt van websites die logisch zijn ingedeeld, beschrijvende url’s hebben, technisch geoptimaliseerd zijn en unieke content aanbieden. Sanmax zorgt dat de structuur van je website goed zit en dat ook de inhoud de interesse vasthoudt. Zo heeft jouw online stek de juiste bagage tijdens de steile klim naar de top van de Google Ranking.

Online agendabeheer

Beheer je afspraken met een online agenda via je website én mobiele apps. Dit uitgebreid softwarepakket automatiseert en stroomlijnt je dagelijkse afspraken. Je kan met meerdere gebruikers samenwerken, de agenda zelf beheren of patiënten toegang geven om een afspraak te boeken via unieke inloggegevens. Het systeem maakt directe synchronisatie mogelijk tussen de gegevens die je op je computer raadpleegt of bewerkt en het afsprakenoverzicht op je smartphone app. Zo heb je steeds jouw actuele planning bij de hand.

Sanmax Projects ontwikkelde recent zelfs een nieuwe online agenda, Mya! Dé online agenda voor de medische sector.

 
Webstrategie

Het digitale profiel van je bedrijf is de som van je website, social media profielen, mailmarketing, advertenties en ga zo maar door. Maak optimaal gebruik van jouw online visibiliteit. Sanmax adviseert en ondersteunt je bij die webstrategie en gebruikt voor jou alle kneepjes van het vak. Je kan onze kennis en ervaring inschakelen om het totaalplaatje te onderhouden. Of doe beroep op onze diensten bij gerichte opdrachten.

Dominique

Dominique Schoonbrood

Developer

Jasper

Jasper Vangansewinkel

Developer

Jonas

Jonas Nullens

Designer