onze specialisaties

Specialisatie Omschrijving Maximizer(s)
Wireframing en webdesign

We kunnen het niet genoeg benadrukken: een mooie, professionele website is onmisbaar. We starten aan jouw webproject met een bouwplan voor je website: de wireframes. Want bezoekers moeten in een oogopslag weten wat je doet, snel de informatie vinden die ze nodig hebben en gemakkelijk doorheen je site kunnen navigeren. Zodra we weten hoe we jouw bedrijfsverhaal gaan opbouwen, ontwerpt Sanmax één mooi, fris en uniek ontwerp. Tijdens feedbackrondes zetten we samen de puntjes op de i.

Jonas
Front-end development

De front-end developers van Sanmax weten perfect hoe ze jouw ideeën tot leven moeten brengen. Zij schrijven zonder problemen de code (CSS, HTML5, Javascript, …) die nodig is om je nieuwe webdesign om te zetten in een werkende website. Je webpagina’s zien er goed uit in alle mogelijke webbrowsers op je computer, smartphone en tablet. Dat zorgt voor de aangename en user-friendly gebruikservaring waar je bezoekers dol op zijn.

Gwen Jasper
Back-end development

Wat jij met je website wil doen, is helemaal anders dan wat een ander wil doen. Daarom geloven we niet in ‘one size fits all’-oplossingen. Een systeem dat exact doet wat je nodig hebt, bespaart je heel wat tijd en frustratie. Daarom zorgt Sanmax voor een content management systeem (CMS) dat perfect aansluit op jouw wensen. Ons CMS is geschreven in PHP en doet (meestal) beroep op een MySQL-database. Klinkt dat te technisch? Geen nood. Het CMS werkt eenvoudig en intuïtief. Via dat admin-gedeelte voer je zelf de nodige aanpassingen uit in je website: nieuwsberichten toevoegen, afbeeldingen wijzigen, teksten vervangen of een nieuwe pagina aanmaken. Alles gaat zoals jij het wil.

Gwen Dominique Jasper
Print en DTP

Maak een geslaagde eerste indruk met een sterke huisstijl. Een logo en aangepaste corporate identity geeft je een duidelijke visuele leidraad om al je communicatie aan op te hangen. Het zorgt voor herkenning, versterkt de identiteit van je merk en draagt je boodschap uit op een professionele manier. En belangrijker, het onderscheidt je van je concurrenten. Sanmax zoekt naar de juiste invalshoek voor jouw merkverhaal.

Jonas
SEO

Een hoge positie in de zoekresultaten komt er niet zomaar. Je website heeft nood aan zoekmachine optimalisatie of Search Engine Optimization (SEO). Want Google houdt van websites die logisch zijn ingedeeld, beschrijvende url’s hebben, technisch geoptimaliseerd zijn en unieke content aanbieden. Sanmax zorgt dat de structuur van je website goed zit en dat ook de inhoud de interesse vasthoudt. Zo heeft jouw online stek de juiste bagage tijdens de steile klim naar de top van de Google Ranking.

Gwen
SEA

Via SEA zorg je er in feite voor dat jouw product of dienst er stáát bij een relevante zoekopdracht op Google. Sanmax helpt je bij het aanmaken van gerichte en opvallende online advertenties die de gebruiker aanzetten om je website te bezoeken. Adverteren op Facebook is ook een mogelijkheid. Via gerichte strategieën bereik je precies die mensen die geïnteresseerd zijn in je product of dienst. Sanmax blijft je campagne optimaliseren zodat ze voor jou het hoogste profijt oplevert.

IOS development

Apps werken snel en zijn toegankelijk. Ze maken ons leven een stuk eenvoudiger. Met een app kan je de workflow in je onderneming stroomlijnen, marketingdoelstellingen behalen of … Heb jij een idee voor een app, maar weet je hoegenaamd niet hoe je eraan begint en of je idee zelfs technisch haalbaar is? Sanmax ontwikkelt voor jou native iOS apps op maat, zowel voor iPhone als IPad. Je kan rekenen op een full-service aanpak, tot de lancering van de app via de appstore.

Android development

Jouw app in de Google Play Store? Dat kan. Sanmax zorgt voor de ergonomie en het design, en onze Android-developer bouwt je app. Daarbij kan je rekenen op advies, opvolging en 100% maatwerk. We maken jou graag helemaal 'appy.

Mailmarketing

Zelfs in tijden van social media-berichten en video’s staat e-mailmarketing garant voor snelle en efficiënte communicatie. Op een uur tijd bereik je duizenden klanten. Responsive mailings zijn goedkoop, performant en een eenvoudig manier om je boodschap online te verspreiden of delen. Je kan de resultaten van je e-mailcampagne bovendien eenvoudig meten met statistieken in onze software.

Online agendabeheer

Beheer je afspraken met een online agenda via je website én mobiele apps. Dit uitgebreid softwarepakket automatiseert en stroomlijnt je dagelijkse afspraken. Je kan met meerdere gebruikers samenwerken, de agenda zelf beheren of patiënten toegang geven om een afspraak te boeken via unieke inloggegevens. Het systeem maakt directe synchronisatie mogelijk tussen de gegevens die je op je computer raadpleegt of bewerkt en het afsprakenoverzicht op je smartphone app. Zo heb je steeds jouw actuele planning bij de hand.

Sanmax Projects ontwikkelde recent zelfs een nieuwe online agenda, Mya! Dé online agenda voor de medische sector.

 
Gwen
Webstrategie

Het digitale profiel van je bedrijf is de som van je website, social media profielen, mailmarketing, advertenties en ga zo maar door. Maak optimaal gebruik van jouw online visibiliteit. Sanmax adviseert en ondersteunt je bij die webstrategie en gebruikt voor jou alle kneepjes van het vak. Je kan onze kennis en ervaring inschakelen om het totaalplaatje te onderhouden. Of doe beroep op onze diensten bij gerichte opdrachten.

Gwen