Is uw praktijk online aanwezig?

Online communiceren over uw praktijk, het is een belangrijke taak die wel wat tijd van u vraagt. Natuurlijk ligt uw focus op het helpen van patiënten. Doch willen we u via deze blogpost nog een keer duidelijk maken hoe belangrijk en nuttig een website voor uw praktijk kan zijn.

De tijd van telefoonnummers opzoeken in de Gouden Gids ligt ver achter ons. Als bedrijf maar dus ook als zorgverstrekker is online vindbaar zijn een must. Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone als belangrijkste medium om zaken op te zoeken.

Zorg er dus voor dat u over een website beschikt die uw patiënten goed informeert en hun de kans geeft om online een afspraak vast te leggen.

izzy.care, kwaliteit tegen een scherpe prijs

Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor een gebruiksvriendelijke praktijkwebsite. izzy.care is een platform speciaal ontwikkeld voor zorgverstrekkers. Via dit platform kan u als zorgverstrekker zelf bepalen welke lay-out uw website moet hebben.

Kies m.a.w. de template van uw voorkeur, selecteer de gewenste kleuren en u bent klaar om online te gaan. Natuurlijk vormt de inhoud van uw website ook een belangrijk onderdeel van het geheel.

Voeg zelf de nodige teksten, foto’s, etc. toe. Zelf aanpassingen doorvoeren was nog nooit zo gemakkelijk. Dankzij het gebruiksvriendelijke content management systeem kan u op elk moment van de dag aanpassingen doorvoeren zonder dat u hiervoor beroep moet doen op ons supportteam.  

Natuurlijk is izzy.care er om u te ondersteunen waar nodig en kan u altijd beroep op ons doen wanneer u vragen of problemen heeft.

Kostprijs van een izzy.care website

Betaal een jaarlijkse fee van € 669,- euro/jaar en izzy.care zorgt er voor dat

- Hosting
- Licentie
- SSL-certificaat
- Website

steeds up-to-date zijn. Bovendien is het onderhoud en pakket van supporturen inbegrepen wanneer u kiest voor deze formule. U betaalt dus geen extra opstartkosten.

Conclusie

De reden waarom u moet kiezen voor een professionele praktijkwebsite is simpel, maak het uzelf en de patiënt gemakkelijk.

Als zorgverstrekker is het niet langer mogelijk om online niet aanwezig te zijn. Help uw patiënten waar mogelijk en tracht hen zoveel mogelijk te informeren. Geef patiënten de mogelijkheid om zelf afspraken in te plannen in uw doktersagenda. Start vandaag nog met uw izzy.care website.

Heb je nog vragen of wil je graag meer weten? Mail dan naar hallo@sanmax.be.