Apps

Flandersski

Flanders Ski verzamelt zorgvuldig de beste ingrediënten om je wintervakantie op smaak te brengen. Daarbij hebben ze veel aandacht voor de beleving van de reizigers. Vakantiegeluk voor gezinnen, aandacht voor klasse en comfort, zorgvuldig geselecteerde bestemmingen, krachtige connecties, … Flanders Ski vroeg aan Sanmax om hun website te laten aansluiten bij dat bedrijfs-DNA.

Flandersski

Deze diensten voerde Sanmax uit:

  • Volledig redesign
  • Volledig responsive
  • Koppeling met boekhoudpakket
  • Exacte prijsberekening
  • Uitgebreide zoekfilter om snel een geschikte reis te vinden
  • Webplatform voor begeleiders met communicatiemodule

Start ook een project met ons!

Flandersski

Responsive website

Beleving, overzicht en dynamiek zijn sleutelbegrippen in het redesign van de website voor Flanders Ski. Videobeelden bovenaan de website trekken je met je neus in de sneeuw. Naast visuele aanpassingen hebben we de website ook voorzien van moderne technieken. De website is nu ook volledig toegankelijk op smartphone en tablet.

Flandersski
Flandersski

Unieke functionaliteit: exacte prijsberekening

Om de administratie te stroomlijnen zijn de boekingen van de wintervakanties gekoppeld aan het boekhoudpakket. Deze functionaliteit werd volledig op maat ontwikkeld, volgens de wensen van Flanders Ski.

Voor het gemak van de reizigers ontwikkelde Sanmax een intelligente tool: een snelle prijsvergelijking van alle skihotels en kamers. Reserveer je een wintervakantie met een grote groep? Dan is deze prijsberekening zeker een meerwaarde voor jouw vakantieplanning. Je krijgt onmiddellijk een duidelijk overzicht van alle actuele prijzen.

Flandersski
Flandersski

Krachtige connectie met begeleiders

Op vraag van Flanders Ski ontwikkelde Sanmax een apart webplatform voor begeleiders, met communicatiemodule. Dankzij een open communicatie maakt Flanders Ski een krachtige connectie met haar begeleiders. Met die doortastende wisselwerking van ervaringen, contacten, evaluaties én visie kan Flanders Ski alle middelen inzetten voor de tevredenheid en het geluk van haar klanten.