Apps

KRC Genk

KRC Genk is een Limburgse topvoetbalploeg uit de hoogste klasse waar we al jaren mee samenwerken. Om hun talloze fans continu op de hoogte te houden van het laatste nieuws wou de club een volledig nieuwe versie van hun website én hun app.

Bij Sanmax Projects werkten we nauw samen met KRC Genk om hen de future-proof communicatieplatformen te geven die ze nodig hadden, en we deden er nog een schepje bovenop.

 
KRC Genk

 

Meejuichen met fans, waar ze ook zijn

Liefde voor de club, dat uiten fans niet altijd via het zelfde medium. De één verkiest zijn laptop, de ander surft op het internet via hun GSM en nog een ander doet alles via apps. KRC Genk weet dit maar al te goed, ze zijn dan ook al jaren bezig met de fans een optimale ervaring te bieden op elk platform. Het internet gaat meer dan ooit razendsnel vooruit, daarom was het tijd voor een upgrade: een moderne, responsieve website en een uiterst gebruiksvriendelijke app.

Daarnaast bleven we steeds meedenken met de fans van KRC Genk op social media waar we content en visuals verzorgden voor sociale media zoals Facebook. 

“Als je een hands-on partner zoekt die flexibel is, die topkwaliteit levert en die vooral mee kan denken met je bedrijf, dan is Sanmax Projects een hele interessante partner.”
~Willem Boogaerts

KRC Genk

Integraties, integraties en nog eens integraties

Niet altijd even evident, maar integraties zijn een must-have voor een klant als KRC Genk. We linkten hun nieuwe website en app met hun reeds bestaande systeem van de clubkaart. Deze clubkaart wordt gebruikt als toegangskaart voor het stadion en als betaalkaart aan de drankstanden en fanshop. Ook kunnen ze er loyaltypunten mee verzamelen.
Dankzij de integratie met de website kunnen fans hun saldo bekijken, geld opladen, loyaltypunten inwisselen en meer. Allemaal moeiteloos via de website of de app.

Daarnaast zorgden we ook voor integraties met verschillende livefeeds die de supporters op de hoogte houdt van de resultaten van de matches.

We zorgden ook voor een naadloze integratie met Ticketmaster zodat supporters probleemloos tickets en abonnementen online kunnen kopen. Zo kunnen ze hun favoriete helden steeds mee aanmoedigen.

 
KRC Genk
KRC Genk

Meer dan een app

Voor KRC Genk gingen we nog een stapje verder. Speciaal voor hun app ontwikkelden we een custom livefeed. Hiermee kan de club via de app het nieuws uit de match delen op het moment dat het gebeurt.
Met deze livefeed kunnen ze iconen kiezen om mee te sturen in de melding, foto’s uploaden voor het bericht, tweets embedden en nog heel wat meer. Bij de geëmbedde tweets komen zelfs de iconen en emoji’s perfect mee, iets wat vaak over het hoofd wordt gezien.
Om het gebruiksgemak voor de fans te vergroten kan KRC Genk er zelf voor kiezen om van de update al dan niet een pushmelding te maken.

Hands-on en altijd paraat

Bij Sanmax Projects zijn we er trots op dat we niet voor de klant iets uitvoeren maar dat we samen met hen het project dragen. We gaan voor onmiddellijke ondersteuning, en dat heeft KRC Genk gemerkt.

“We worden soms gedwongen snel te schakelen. Dan is het erg comfortabel en vooral geruststellend een partner te hebben die even snel kan meeschakelen. Een partner die prioriteiten kan stellen en je direct uit de nood helpt.”
~Willem Boogaerts