Apps

Bouwinnovatie Virtueel

Fysieke beurzen kunnen door de coronapandemie niet plaatsvinden. Daarom besloot Bouwinnovatie om een virtuele beurs te organiseren, die het volledige jaar toegankelijk is. Voor de opzet van de beurs werkt Bouwinnovatie samen met fairtual. Maar ze hadden ook nood aan een platform dat de administratie organiseert, en waarop standhouders hun stand eenvoudig kunnen beheren. We ontwikkelden een platform dat de administratieve taken vergemakkelijkt. Zo bespaart Bouwinnovatie tijd, zodat ze hun focus volledig op de beurs kunnen richten. 

Bouwinnovatie Virtueel

Uitgebreide registraties 

Standplaatshouders doorlopen een uitgebreid registratieproces op het platform. Naast het invullen van de persoonlijke gegevens en bedrijfsgegevens, ontwerpen ze ook hun standplaats. Ze stellen de standplaats volledig samen op het platform, en zien ook meteen de kostprijs. Ze kiezen het ontwerp, de grootte van de stand, bijkomend publiciteitsmateriaal en allerlei andere optiesVervolgens kan bouwinnovatie de standhouders eenvoudig goedkeuren op basis van de verkregen info. 

Diverse mogelijkheden voor de standhouders 

Wanneer de standhouders goedgekeurd worden door bouwinnovatie, beheren ze hun informatie en bestellingen op het platform. Ze passen eenvoudig hun standplaats aan, plaatsen een bijbestelling of downloaden de facturen.  

Standhouders kunnen te allen tijde een aanvraag doen om hun stand uit te breiden. Wanneer standhouders een dergelijke bijbestelling plaatsen houdt het systeem onder andere rekening met de maximaal beschikbare hoeveelheid per artikel. Die slimme processen zorgen ervoor dat het volledige bestelproces gestroomlijnd verloopt. 

Volledige controle voor Bouwinnovatie 

De standhouders plannen en beheren hun stand op de website. Daardoor kan Bouwinnovatie alle standen en aanpassingen controleren en goedkeuren voordat ze op de beurs verschijnen.  

Bouwinnovatie past ook zeer eenvoudig de standopties aan. Zoals de modules voor standen, promotiematerialen en activiteiten. 

 

Sanmax Projects is altijd to the point, wat ze zeggen komen ze ook na. ~ Argo Grauwels

 

Automatisering van de communicatie 

Het platform automatiseert de communicatie van bouwinnovatie. Bouwinnovatie past de inhoud van de mails eenvoudig aan in het CMS. De mails zijn bovendien gekoppeld aan de verschillende fases van het registratieprocesBij elke stap wordt er automatisch een gepersonaliseerde mail verstuurdDaarnaast kan Bouwinnovatie ook met een enkele klik facturen verzenden, met een passende boodschap. 

Bouwinnovatie Virtueel
Bouwinnovatie Virtueel

Alle informatie op een centrale plek 

De informatie over de standhouders en activiteiten wordt automatisch opgeslagen in het CMS. Bouwinnovatie kan die informatie altijd opvragen, en exporteren om te gebruiken voor verschillende doeleinden. 

Bovendien kan Bouwinnovatie eenvoudig een overzicht raadplegen waarin het aantal bedrijven per sector en activiteit opgesomd zijn. Dat overzicht kunnen ze bijvoorbeeld gebruiken om bedrijven te benaderen in sectoren die nog niet aanwezig zijn op de beurs. 

Daarnaast maakt het platform ook automatisch de facturen aan. Bouwinnovatie kan die op elk moment met een enkele klik downloaden en versturen naar de standhouders. 

Volledige ontzorging 

We breiden het platform voortdurend uit. Om de administratie van de beurs nog verder te vereenvoudigen, zullen we het platform koppelen aan het boekhoudsysteem van Bouwinnovatie. Daardoor worden nog meer administratieve processen geautomatiseerd, zodat Bouwinnovatie volledig kan focussen op de beurs. 


Het systeem zorgt ervoor dat we ons meer kunnen concentreren op zaken waar we meer weet van hebben. Ieder kan zo bij zijn stiel blijven. 


 

Wil je net als Bouwinnovatie de administratie van je website automatiseren?

 

Start mijn project