Apps

Izzy praktijkwebsites

We ontwikkelden een all-in formule waarmee we praktijken en zorgverleners moeiteloos een online aanwezigheid bieden. Dankzij het toegankelijke CMS en de gespecialiseerde modules passen de zorgverleners hun praktijkwebsite snel en eenvoudig aan.

Wat? Link Klant
WEBDESIGN www.
Izzy praktijkwebsites

De all-in formule voor praktijkwebsites 

We ontwikkelden een formule waarmee zorgverleners en praktijken zorgeloos hun praktijk online plaatsen. We ontwikkelden een toegankelijk CMS op maat van zorgverleners, en koppelden hier enkele website-sjablonen aan. De zorgverleners kiezen simpelweg een sjabloon en wij zetten de website online. Dat bespaart de zorgverleners heel wat kosten, omdat ze geen designproces moeten doorlopen. Bovendiemoeten de zorgverleners hun praktijkwebsite niet zelf onderhouden. Wij zorgen voor de hosting, licentie, certificaten en het onderhoud. En we zorgen ervoor dat de praktijkwebsites mobiel toegankelijk zijn, in alle populaire browsers. 

Vlotte integratie met afsprakentools 

Online afsprakentools en agendasystemen zijn tegenwoordig onmisbaar voor praktijken. Wij voorzien een eenvoudige koppeling met deze afsprakentools. De praktijken voegen eenvoudig verwijzingen naar hun online agenda toe aan call-to-actions op hun website.  

Ondersteuning 

We staan altijd klaar voor de zorgverstrekkers. Ze krijgen bovendien een aantal supporturen waarmee ze gratis beroep kunnen doen op ons, voor eender wat ze willen. Bijvoorbeeld wanneer ze een tekst willen plaatsen op hun praktijkwebsite, maar daar geen tijd voor hebben. 

Toegankelijk CMS 

Het contentmanagementsysteem is zeer eenvoudig en intuïtief. De structuur van de website wordt bepaald door het sjabloon dat de praktijk kiest. Daarin zitten enkele vaste onderdelen, die via een centraal menu eenvoudig ingevuld worden. De zorgverleners kunnen ook snel nieuwe pagina’s toevoegen en aanvullen. 

Izzy praktijkwebsites
Izzy praktijkwebsites

Modules 

We ontwikkelden enkele modules zodat praktijken snel en eenvoudig hun praktijkwebsite aanvullen. 

Team module 

Eerst en vooral ontwikkelden we een module waarmee praktijken eenvoudig hun team voorstellen. De praktijk kan bij elk teamlid de link naar een agenda toevoegen. Plaatsen ze daar de link naar de persoonlijke agenda van de zorgverstrekker, dan kunnen patiënten eenvoudig een afspraak plannen bij hun vaste aanspreekpunt 

De module creëert ook automatisch een detailpagina per zorgverstrekker. Daar kunnen praktijken bijkomende informatie over de zorgverstrekker plaatsen. Bijvoorbeeld de uren waarop de zorgverstrekker beschikbaar is voor consultaties. 

Nieuwsmodule 

De nieuwsmodule stelt praktijken in staat om eenvoudig nieuwsberichten en informatieve blogs op hun website te plaatsen. 

Popup module 

Met de popup module kunnen praktijken belangrijke of tijdelijke informatie aan patiënten tonenPraktijken kunnen bijvoorbeeld tijdelijk een popup laten verschijnen met informatie over griepvaccinaties. De zorgverstrekken stellen dit heel snel in. De praktijk stelt simpelweg de start- en einddatum in, geeft een titel op, en vult de tekst in die getoond zal worden.


Zorgeloos je praktijk online?

Ontdek je Izzy-website

Izzy praktijkwebsites